dimarts, 13 de setembre del 2016

LLAMINERA DE PORC AMB SALSA DE CERVESA , MEL I FARIGOLA I COQUES DE PATATA I CARBASSÓ


Amb aquesta recepta, participo al concurs de receptes per bloguers que, com cada any, organitza la revista CUINA. Aquest any, la recepta ha de ser amb cervesa. I aquí  teniu la meva proposta. A nosaltres el contrast de la cervesa i la mel, amb les herbes ens va agradar molt. I a vosaltres?


INGREDIENTS

2 llamineres de porc
1 ceba grossa
2 pastanagues
1 cervessa negra de 330 ml
3 cullerades de mel
Canyella, una branca de farigola
Sal, pebre, oli d' oliva

Per les coques,

1 carbassó
4 patates
Oli d' oliva

PREPARACIÓ

Salem les llamineres, les marquem en una paella amb una mica d' oli per totes bandes. Les retirem. Quan ja no cremin, les tallem gruixudes i les reservem.  Posem l' oli de fregir-les  en una cassola al foc, hi fem fregir la ceba i la pastanaga tallades, i quan ja estiguin daurades, afegim la cervesa, la mel, sal ,  una mica de canyella, pebre i la branca de farigola. Ho deixem  uns minuts. Incorporem la llaminera tallada gruixuda. Deixem reduir a foc lent, fins que  la llaminera ja estigui apunt. Tapem i reservem fins al moment de servir.


Per fer les coques :

Pelem i ratllem les patates i el carbassó. Formem boles amb les mans, les aplanem i les fem fregir per cada banda en força oli d' oliva calent. Resevem damunt un paper absorvent i les servim amb la llaminera.

8 comentaris:

Marta Padenous ha dit...

Anna, fàcil i bo! A veure si tenim sort i ens veiem per Manlleu! 😘😘

Marta Padenous ha dit...

Anna, fàcil i bo! A veure si tenim sort i ens veiem per Manlleu! 😘😘

La Cuina de l'Olga ha dit...

Anna! Un plat espectacular! Mmmmm...quina salivera! De ben segur que et classifiques!
Petonets!
Olga

Miquel ha dit...

Anna muy buena combinación y tentadora.Suerte en el concurso.
peto

Mussola ha dit...

Quina bona pinta que té aquest plat!!!
Ben segur que el jurat el sabrà valorar.
Que tinguis molta sort, Anna Fornell Soler!!! Ptnts

Montse femcuinetes ha dit...

mmmmmmmmm
Fins dissabte Anna

No tot són postres ha dit...

I no et vaig deixar cokrntari????? Wuin fallooooo
A mi m'encanta el llomillet fet aixì!!!
El proper any et toca a tu!!!
Ptnts
Glòria

Lídia ha dit...

Quina recepta més bona, me l'apunto per si m'atreveixo a fer-la un dia d'aquests...