dijous, 18 de febrer del 2016

COCOS


Una recepta senzilla però boníssima d' uns cocos de la Mireia Carbó que vaig descobrir al blog de la Gemma "La cuina de casa", i que he fet un munt de vegades. Aquest estiu aprofitant que feia pràctiques d' un curs de fotografia vaig fer cocos i els vaig retratar de totes maneres, avui us deixo la recepta, que estic segura que us agradarà. 


INGREDIENTS

2 ous
2 rovells d' ou
50 grs. de mantega a temperatura ambient 150 grs. de sucre
200 grs. de coco 
PREPARACIÓ


Escalfem el forn a 180 ºC
Batem la mantega i el sucre amb la batedora de barilles fins que quedi com una crema, hi afegim els ous i els rovells. Afegim el cocoi guardem una estona a la nevera perquè s' endureixi una mica la massa.Fem boletes i les posem en una plata coberta amb un paper de forn o bé untada amb mantega.
Els fem coure al forn durant uns 10-12 minuts.

* Els podeu banyar amb xocolata desfeta al microones o la podeu fer servir per decorar per damunt.

3 comentaris:

Cristina ha dit...

Són un vici! un darrera l'altre.

VISCalacuina ha dit...

Me n'has fet venir ganes, que bons que són!

No tot són postres ha dit...

saps que no m'agrada el coco????
Avui no et compro la recepta.
PTNTS
Glòria