dilluns, 20 d’abril del 2015

CUPCAKES DE SANT JORDI



Ja havia fet el pa , el pastís de Sant Jordi i el de l' estelada, per aixó  aquest any volia fer alguna cosa diferent i al final m' he decidit per  uns cupcakes amb cobertrura de mantega i decorats per la ocasió amb unes roses que vaig comprar. M' he avançat una mica per poder-vos posar les fotos i la recepta al blog, així encara sereu a temps de fer-los per aquest any. Per regalar va molt bé embolicar-los  amb paper de celofan.





INGREDIENTS (12 cupcakes de mida estàndar)

 Massa base cupcakes

110 grs. de mantega tova 
110 grs. de sucre
110 grs. de farina
1 culleradeta d' esència de vainilla 
2 ous
3 cullerades de llet
1 cullerada de llevat en pols

Cobertura

200 grs. de mantega 
100 grs. de sucre llustre o glacè
2 cullerades de llet

Decoració

Perletes, roses de pa d' àngel .... 


PREPARACIÓ

Fem la massa base

Escalfem el forn a 180º.
Barregem la mantega i el sucre i la vainilla amb les barilles elèctriques ( sinó en tenim ho farem amb unes de manuals). 
Afegim un ou, continuem baten i seguidament afegim l' altre. Quan ja estigui ben incorporat afegim la farina,i el llevat i la llet. Batem fins que ens quedi una massa ben fina.
Posem les capsules de paper per fer cupcakes dins el motlle especial per fer-los ( si no, els podeu posar dintre de flameres o directament a la plata de forn sense res, però no queden tan macos perquè es deformen una mica).
Els deixem coure uns 15 minuts, els traiem del forn i els deixem refredar bé abans de posar-hi la cobertura.

Fem la cobertura

De nou amb les barilles elèctriques (o manuals), batem la mantega amb el sucre passat per un colador perquè no faci grumolls, i la llet fins que quedi ben fi.

Decorem

Posem en una màniga pastissera la cobertura i la disposem damunt dels cupcakes. Els decorem al gust.

FELIÇ DIADA!!!