dimarts, 3 de novembre del 2015

MILFULLS DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB XIPS D' ALBERGÍNIA I MEL


Una altra de les receptes del llibre "Les tapes de la barra del port". A nosaltres ens va agradar molt el contrast i el puntet de la mel. Us agradarà a vosaltres?


INGREDIENTS

Per la brandada

250- 300 gr. de bacallà esqueixat desalat.
2 patates ( uns 350 gr.)bullides i aixafades.
2 alls
1 ampolleta o un brik petit de crema de llet
oli d' oliva

1 o 2 albergínies
farina de blat
mel, sal, sucre, oli per fregir

 


PREPARACIÓ

Fem la brandada:

En una cassola amb força oli d' oliva fregim els alls (poc, donçs no s' han de daurar) i lleugerament el bacallà. Afegim les patates. Aboquem la crema de llet i ho pasem per la batidora. Tornem a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiquem de sal. Si queda massa espessa s' hi pot afegir llet
.

Tallem les albergínies a làmines ben fines. Hi afegim un pols de sal i un de sucre. Les deixem uns minuts i tot seguit les enfarinem i fregim en oli calent. Les deixem damunt paper de cuina.

Intercalem una llesca d' albergínia i una cullerada de brandada, fins que aconseguim les capes desitjades. Hi posem un rajolí de mel pel damunt i servim.

9 comentaris:

Cristina ha dit...

La brandada m´encanta! i aquest contrast de mel i albergínia el vaig descobrir fa poc en un restaurant de tapes. Es veu que a Andalusia és molt típica la tapa d'alberginia amb mel.

lolines ha dit...

Una tapa deliciosa.

Fem un mos ha dit...

Que bo, m'encantan el bacallá i les albergínies Ummm
petons

GEMMA ha dit...

Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
Petons

GEMMA ha dit...

Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
Petons

VISCalacuina ha dit...

Quina tapa més macaaaa!!!

La Cuina de l'Olga ha dit...

A mi segur que sí!!! M'encanta la combinació!!!
Petons, Anna!
Olga

Unknown ha dit...

Deliciós! :)

Anònim ha dit...

Quina pinta!!!!