Amb aquesta quantitat surten 2 barres de torró. Si només en voleu una, la resta de massapà el podeu destinar a fer unes figuretes que també són molt bones.
INGREDIENTS
500 grs. d' ametlles crues triturades
500 grs. de sucre
150 grs. de patata
1 cullerada de suc de llimona
fruita confitada
PREPARACIÓ
Bullim la patata. Quan encara sigui calenta, l' escorrem i hi tirem el sucre per damunt. L' aixafem i així el sucre es va desfent. Afegim les ametlles i el suc de llimona. Amassem fins que quedi una pasta ben fina. En un motlle rectàngular hi posem paper film que en sobri per les vores (per tapar-lo), llavors hi disposem les fruites que quedaran a damunt per decorar. Després hi posem el massapà i hi posem més trossets de fruita apretant amb els dits. Finalment tapem amb el film de les vores del motlle i aplanem el massapà.
El deixem reposar fins l' endemà i ja el podrem desmotllar i servir.