dimarts, 18 de novembre del 2014

DELÍCIES DE CARBASSA I COCO


Teníem una carbassa molt grossa d' aquelles de bon gust al rebost i aquest cap de setmana la vam obrir. Una bona part, després de pelar-la i  retirar-li les llavors, ha anat al congelador per fer cremes, sopes, pastissos...
Ja tenia clar que volia fer aquestes delícies amb coco que havia vist a la revista CUINA del novembre (ara us hi podeu subscriure molt bé de preu, cliqueu aquí). Em van semblar molt fàcils de fer i diumenge tenia poca estona per dedicar-la a fer les postres, així que aquesta recepta em va anar perfecte. Només un parell de canvis: vaig substituir el sucre morè per normal, mès que res perquè no en tenia, i enlloc de coure la carbassa al forn la vaig coure al foc amb una mica d' aigua. I és que amb les presses es veu que no vaig llegir bé la recepta hahaha..., coses que passen a vegades... però, tot i així, va quedar molt bé ...La combinació de coco i carbassa a mi m' encanta. Ja ho vaig provar l' any passat amb el "Pa de pessic de carbassa i coco" i em va semblar genial. 


INGREDIENTS

500 grs. de carbassa (ja cuita n' ha de sortir uns 250 grs.)
250 grs. de coco ratllat
100 grs. de sucre
100 grs. de coco per arrebossar


PREPARACIÓ

Posem la carbassa neta i tallada a trossos al foc en una olla amb  aigua que la cobreixi. Deixeu-la bullir fins que quedi tova (jo la vaig tenir uns 20 minuts al foc) Escorreu-la bé i aixafeu-la amb una forquilla.
Afegiu el sucre i el coco i barregeu bé
Deixeu refredar la pasta i feu unes boletes que  arrebossareu amb coco ratllat.
Les poseu en una plata de forn untada de mantega i enfarinada o coberta amb un paper de forn.
Les poseu 10 minuts al forn preescalfat a 180 ºC fins que quedin una mica dauradetes.