dissabte, 5 de juliol del 2014

UNA DE ROTLLETS DE....


Fa uns mesos vaig veure un video per internet  on una marca de maionesa ( no recordo quina) em va donar la idea per  fer aquest rotllets. Jo n' he fet vàries versions, però la imaginació i el gust de cadascú per personalitzar-los fa que sigui una recepta d' allò més versàtil.
Ens van regalar unes cerveses molt bones (moltes gràcies!!!) i van ser idels per acompanyar aquests rotllets per un sopar informal de dissabte passat...
També són bons si us en sobren i us els mengeu freds o si els escalfeu al microones.
Jo n' he fet de pernil dolç i formatge, de cansalada seca viada amb formatge, de xoriç, de franfurt...també hi podriem afegir ceba confitada, cogombrets en vinagre picats...
El pa el podeu untar amb el que us agradi :  maionesa, ketxup,  mantega,  tomàquet....


INGREDIENTS

Pa de motlle (millor sense crosta)
maionesa (o ketxup, o mostassa...)
pernil dolç (o becon, franfurt, xoriç...)
formatge (o ceba / carbassó fregits, cogombrets...)
ous per arrebossar
pa ratllat
oli de girasol

PREPARACIÓ

Amb el corró, aplaneu les llesques de pa de
motlle. Escampeu-hi maionesa , etc.. per damunt

H poseu després els ingredients que vulgueu.
 Feu els rotlles.
 Arrebosseu amb ou i pa ratllat

 Fregiu amb abundant oli de girasol calent, fins que estiguin rossos.