Quan comença a fer fred ens agrada passar els vespres al costat de la llar de foc, així també aprofitem el foc per coure el tall a la brasa o fer pa torrat sopar. Aquesta vegada les torrades les hem pogut acompanyar d' aquest paté de salmó que he preparat, i que també us pot servir per untar torradetes petites per aperitius.
INGREDIENTS
200 grs de salmó fresc o congelat
100 grs de mantega
100 grs. de salmó fumat
sal, pebre, 1 fulla de llorer
PREPARACIÓ
Posem aigua al foc i quan bull, hi afegim la fulla de llorer, una culleradeta de sal i el salmó.
El deixem coure uns 10 minuts.
L' esmicolem i hi traiem les espines i la pell.
El triturem amb la batedora juntament amb la mantega a temperatura ambient. Rectifiquem de sal, afegim una mica de pebre.
Afegim el salmó fumat tallat ben petitet i remenem bé. El posem en un bol o terrina i el tapem amb film.