INGREDIENTS
200 grs. de bolets
300 grs, de cloïsses
300 de llagostins
oli d' oliva, sal, xerès, romaní (o bé timó)
PREPARACIÓ
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En una altra paella saltem els llagostins pelats i trossejats (reservem els caps i alguns llagostins sensers ), els retirem de la paella i afegim una mica d' oli i el coral dels caps, donem un parell de voltes i reservem. .
Ajuntem els bolets, les cloïsses i els llagostins en una cassoleta, amanim amb l' oli dels caps dels llagostins i decorem amb unes branquetes de timó o romaní.
Aquesta recepta participa al concurs "Mossegades" del mes de novembre dedicat als bolets de "Gastronomicament .cat." Si visiteu aquesta pàgina podreu trobar moltes altres receptes amb bolets.
Aquesta recepta participa al concurs "Mossegades" del mes de novembre dedicat als bolets de "Gastronomicament .cat." Si visiteu aquesta pàgina podreu trobar moltes altres receptes amb bolets.