Fa uns dies la cooperativa "La Fageda" es va posar en contacte amb mi per fer-me un oferiment: Que provés la seva gama de gelats i després col.laborés elaborant una recepta. No vaig dubtar a acceptar la seva proposta: A casa ja consumim iogurts "La Fageda" i sabem la qualitat que tenen ( que le paladar el tenim molt fi). A més és una cooperativa catalana, de casa nostra, sense ànim de lucre i fa una gran tasca social per integrar al món laboral a persones discapacitades intelectualment o amb trastorns mentals severs.
Els gelats, que els fan a la seva planta de Badalona, són boníssims, es nota la gran qualitat de la llet i dels altres ingredients en cada cullerada, i no porten colorants ni conservants!!
En un restaurant havia provat una copa semblant a la que us presento avui, un "valencià" en deien, i de seguida hi vaig pensar quan vaig rebre els gelats: Quines postres més bones i refrescants!! I el gelat de vainilla amb nous de macadàmia " La Fageda" li va molt bé. Les nous de macadàmia li dónen un tóc cruixent totalment deliciós!
Us proposo dues opcions per servir-lo: amb copes o bé amb vasets de xarrup, en versió mini.
INGREDIENTS
4 taronges
1 pot de iogurt de vainilla i nous de macadàmia "la Fageda"
Pel coulis de maduixes
100 grs. de maduixes
50 grs. de sucre
50 ml. d' aigua
unes gotes de suc de taronja
Fem el coulis de maduixes: Posem en un cassó al foc les maduixes, amb el sucre, la taronja i l' aigua. Ho deixem bullir uns 5-7 minuts. Triturem i reservem a la nevera.
Fem el suc de taronja. El posem a les copes o vasos. Hi posem una o més boles de gelat. Afegim per damunt el coulis de maduixes.