La base de pa de pessic és la recepta de la coca de iogurt. I l'he decorat amb crema i melmelada de maduixa (millor fer servir confitura, perquè és més espessa) . L' estrella l' he fet amb xocolata blanca desfeta i una mica de colorant alimentari vermell.
Us deixo la recepta del pa de pessic de iogurt per si hi ha algú que no la té.
1 iourt natural
2 mides del iogurt de sucre
1 mida del iogurt d' oli
3 mides del iogurt de farina
1 sobre de llevat
3 ous
PREPARACIÓ
Batem els ous amb el sucre amb la batedora de barilles. Afegim el iogurt i l' oli, tornem a batre. Afegim el llevat i la farina i batem de nou fins que qedi una pasta ben fina. Si tenim temps, deixem reposar la massa una estona a la nevera tapada amb un drap. La posem en un motllo rectangular ( el meu fa 25 x 36 cm) untat amb mantega i amb paper de forn a la base ( perquè ens resulti més senzill de desmotllar). El fem coure al forn a 190º durant uns 20 minuts.
El desmotllem quan encara és tebi i el deixem refredar damunt la reixa del forn.
Per decorar-lo, fem servir crema pastissera (la recepta aquí), confitura de maduixa triturada perquè quedi ben fina.
I si voleu fer un pa de St. Jordi o un pastís de Sant Jordi podeu consultar les entrades d' altres anys, aquí i aquí .
Que tingueu bona Diada!!