Aquest carbassó us anirà bé per acompanyar un plat de peix o carn i també el podeu servir com aperitiu.
INGREDIENTS
Per la tempura:
100 grs. de farina
1 culleradeta de llevat
1 pols de sal
aigua ben freda (també pot ser amb gas)
1 o 2 carbassons
oli de girasol
sal, broquetes de fusta
PREPARACIÓ
Posem en un bol la farina i el llevat amb el polset de sal. Afegim l' aigua de mica en mica mentre anem remenant amb un batedor de barilles (manual o elèctric). Quan tinguem una textura cremosa (no líquida) ja la tenim a punt (potser que, si hi hem posat massa aigua, ens falti farina, llavors n' hi afegim una mica més).
Tallem el carbassó al llarg en làmines molt fines (jo faig servir un pelador per fer-les), les salem. Les enrotllem i les punxem amb una broqueta (un parell de làmines a cada broqueta) .
Posem oli de girasol abundant en una paella i quan sigui calent, anem fregint el carbassó ja punxat amb la broqueta.