diumenge, 26 de maig del 2013

VALENCIÀ AMB GELAT DE VAINILLA I NOUS DE MACADÀMIA "LA FAGEDA"


Fa uns dies la cooperativa "La Fageda" es va posar en contacte amb mi per fer-me un oferiment: Que provés la seva gama de gelats i després col.laborés elaborant una recepta. No vaig dubtar a acceptar la seva proposta: A casa ja consumim iogurts "La Fageda" i sabem la qualitat que tenen ( que le paladar el tenim molt fi). A més  és una cooperativa catalana, de casa nostra, sense ànim de lucre i fa una gran tasca social per integrar al món laboral a persones discapacitades intelectualment o amb trastorns mentals severs.
Els gelats, que els fan a la seva planta de Badalona, són boníssims, es nota la gran qualitat de la llet i dels altres ingredients en cada cullerada, i no porten colorants ni conservants!!


En un restaurant havia provat  una copa semblant a la que us presento avui, un "valencià" en deien, i de seguida hi vaig pensar quan vaig rebre els gelats: Quines postres més bones i refrescants!! I el gelat de vainilla amb nous de macadàmia " La Fageda" li va molt bé. Les nous de macadàmia li dónen un tóc cruixent totalment deliciós! 
Us proposo dues opcions  per servir-lo: amb copes o bé amb vasets de xarrup, en versió mini.



INGREDIENTS

4 taronges
1 pot de iogurt de vainilla i nous de macadàmia "la Fageda"

Pel coulis de maduixes

100 grs. de maduixes
50 grs. de sucre
50 ml. d' aigua
unes gotes de suc de taronja

PREPARACIÓ

Fem el coulis de maduixes: Posem en un cassó al foc les maduixes, amb el sucre, la taronja i l' aigua. Ho deixem bullir uns 5-7 minuts. Triturem i reservem a la nevera.

Fem el suc de taronja. El posem  a les copes o vasos. Hi posem una o més boles de gelat. Afegim per damunt el coulis de maduixes.

17 comentaris:

Mònica Tarradellas ha dit...

El valencià sempre està boníssim, i amb gelats de la Fageda encara més!!! Una abraçada!

Miquel ha dit...

una combinación muy tentadora y apetecible y con la Fageda mas bueno
bona setmana
peto

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Son uns gelats molt bons, l'any passat els vaig poder tastar.
M'agrada aquesta copa, amb el teu permís la copio.
Petons.

Joaquina ha dit...

Una combinació deliciosa.. molt ben aprofitats aquests gelats, conec els iogurts i formatgeg La fageda, però els gelats no n´ he vist, els buscaré.. petons,

lolines ha dit...

jo també conec i Menjo productes La Fageda.
La teva recepta m'encanta, la provaré

Visc a la Cuina ha dit...

Un valencià amb gelat de La Fageda ha de ser insuperable!

Gemma ha dit...

Els gelats de la Fageda ens encanten!
I amb el suc de taronja ha de queadr una copa molt llaminera.

Neus Garcia ha dit...

quina sort rebre un assortiment com aquest!! a casa encara no hem tastat els gelats de la fageda però els iogurts gairebé sempre estan a la nostra nevera! el valencià són unes postres estiuenques molt usuals a casa nostra! la combinació del suc amb el gelat és fantástica i amb el coulis han de quedar unes postres ben rodones!

Cristina ha dit...

Anna, jo també els he rebut! És una beguda exquisida.

la colometa ha dit...

I això de "valencià"? Que gràcia, no ho havia escoltat mai.....evidentment vindrà per la taronja, supose....Com a valenciana que sóc hauré de tastar-ho. Els iogurts de La Fageda no arriben açí...llàstima!!!!!! Però he de dir-te que el meu fill els va provar una vegada quan va anar de campament per Girona i va quedar encantat.De fet no menja iogurts. I al any següent vam anar en familia a Sant Joan de les Abadeses....no cal dir que vam comprar els iogurts que tant li van agradar.Des de aleshores NO ha tornat a menjar iogurts!!!!!!!!

PILAR ha dit...

Quina sort rebre un assortiment tan bo. Que ho disrutis! No els he provat mai però si son com els iogurts segur que son bonissims. Les dues versions que has fet m'agraden molt.
Petons!

Alfons ha dit...

uns gotets deliciosos...i amb uns gelats com aquests ... insuperable!!

Silvia T. Clarasó ha dit...

hmmm que bo!! m'agrada la combinacio! petons

Unknown ha dit...

He provat l'aigua de valencia, però el valencià no el coneixia. L'he de tastar.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Hola Anna, acabo de pujar al bloc la meva copa valenciana. moltes gràcies per la recepta, a casa ens va agradar molt.
Petons.

ANNAFS ha dit...

Hola,

Espero que us hagi agradat la recepta, tant com a nosaltres, i no costa gens de preparar... El nom... no sé d' on vé, sí suposo que per la taronja. La veritat és que és molt refrescant, aixó sí i els gelats de "La Fageda" són excel.lents!!

Ptns

La Fageda ha dit...

Refrescant i ple de vitamines. Excel·lent idea, Anna!