dijous, 11 d’abril de 2013

"MONTADITO" DE ROTLLETS DE SALMÓ


Ja sabeu que tinc debilitat pels "montaditos", m' agrada molt fer-los i menjar-los també, aquest "montadito" no tocava encara publicar-lo, tenia la recepta al calaix i ganes de fer-la, però encara no havia trobat el moment oportú. Quan em van proposar participar en el concurs de receptes Monsalmó de seguida vaig pensar en fer aquests rotllets de salmó i presentar-los en montadito o canapé. 
M' agrada preparar sopars amb us quans tipus de canapès o montaditos i per no tenir tanta feina, em resulten especialment còmodes els que es poden preparar amb dues fases i a més són molt fàcils de fer: com aquests.
Podeu fer els rotllets el dia abans i deixar-los a la nevera ben embolicats amb paper film. A l' hora de l' àpat, els traieu, els talleu i feu els montaditos o canapès en un moment. 


INGREDIENTS

salmó fumat
formatge cremós per untar
ceba tendra
llavors de sèsam
unes fulletes de farigola
pebre, oli d' oliva verge ( o maionesa)

PREPARACIÓ


Untem el salmó amb el formatge (una capa ben generosa), hi espolsem les llavors de sèsam, la ceba tallada ben petita, un polset de pebre i una mica de farigola. Enrotllem. Emboliquem els rotllets i els deixem a la nevera ( si tenim molta pressa els posem uns minuts al congelador). Els tallem i els col.loquem  damunt del pa, untat amb oli d' oliva verge o amb maionesa. Decorem amb unes quantes llavors més de sèsam i unes fulletes de farigola.























* Amb aquesta recepta participo al "Concurs Monsalmó".

22 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Aquest rotllets de salmó m'encanten encara que mai he pensat a servir-los sobre una llesca de pa, em sembla molt bona idea.
Sort al concurs.
Petons.

Mònica Tarradellas ha dit...

Em semblen fantàstics, i estèticament molt vistosos!!! I han d'estar boníssims!!! Una abraçada!!!

Joaquina ha dit...

Els rotllets de salmó son els meus preferits.. quina bona pinta!!! Sort en el concurs.. Petons,

Miquel ha dit...

una combinación tremenda y es fantástica de sabor
peto

lolines ha dit...

quina delícia de rotllets, ummmm

Lídia ha dit...

em quedo amb la idea, m'agrada per els meus aperitus jeje

petons

mamilu ha dit...

Quina delicia...un gust espectacular amb aquesta barreja.
Petonets.

Marina A.F. ha dit...

Molt fàcils de fer, i tant! Anna, m'agrada molt, aquesta incorporació de ceba tendra. Petons!

PILAR ha dit...

Quina combinació més bona. Els teus "montaditos" sempre son un encert!
Petons!

Montse ha dit...

M'encanta el salmó i aquests rotllets han d'estar bonissims.
Sort en el corcurs!!!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Quin pintxo més xulo t'ha quedat!! Quin color més bonic!!!! Aquest me l'apunto, que els pintxos ens encanten!!!
Salut i petons,
Olga

Anna ha dit...

Moltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)

QUIMA ha dit...

Un montadito bonissim !! Molta sort en el concurs.
Petons

Montse Cartanyà ha dit...

Deliciosos!!! A mi també m'encanten els pintxos, així que me l'apunto per a una propera ocasió

Teresa ha dit...

Boníssim! el salmó fumat ens permet fer plats excel·lents!

Gemma ha dit...

La combinació ha de quedar boníssima.
A mi també m'encanten els sopars informals a base de montaditos i canapès...

Susanna ha dit...

Quina pinta que fan aquests rotllets de salmó!!! mmm avui he descobert el teu blog i hi ha coses boníssimes, me l'apunto. Felicitats pel blog!!

Carmen Gonzalez ha dit...

Me encanta el salmón y este montadito lo voy a hacer seguro, la combinación de queso y salmón me apasiona. Muchas gracias.
http://huevoypelao.blogspot.com.es

Alfons ha dit...

sort en el concurs.. aquesta proposta segur que té molt d'exit... és irresistible!!

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Te he visto en un blog amigo y he entrado a conocer tu cocina y me encanta, así que me seguirás viendo mucho por aquí, eso espero, la verdad es que esta entrada es impresionante de buena y me encantará verte por mi blog!
Besos

mercè montardit ha dit...

prenc nota de la recepta, m'ha semblat genial. amb el teu permís la comparteixo al meu blog "desTAPA'T".

una salutació

mercè montardit ha dit...

prenc nota de la recepta, m'ha semblat genial. amb el teu permís la comparteixo al meu blog "desTAPA'T".

una salutació