diumenge, 28 d’octubre del 2012

PANELLETS-BOLETS PER A LA CASTANYADA.


Com cada any, toca fer panellets. Avui ja  hem fet la castanyada a casa dels meus pares i jo he fet els panellets. M' agrada sempre fer-ne alguns una mica més originals o diferents així que n' he fet  amb  forma de bolets.
Amb aquesta forma hi feia els de coco, però ahir vaig fer aquests  de massapà amb una mica de xocolata  fondant, que vaig fer desfer al microones, al peu del bolet i uns fideus també de xocolata. 
Vaig veure al  bloc  " La taula d' en Bernat"  que per fer la forma de bolet va bé amb una ampolla. Primer fer la boleta de massapà i després l' apretem al broc de l' ampolla lleugerament untada amb oli per  donar-los la forma. Si cal, l' acabem amb les mans. Com podeu veure, jo vaig fer servir una ampolla de cava. 
Si voleu la recepta dels panellets podeu clicar aquí, i si cliqueu aquí tindreu unes recomanacions més per fer-los, que sempre van bé. 
Un consell perquè us surtin tots de la mateixa mida, és fer un cilindre amb  porcions de pasta i tallar-lo a trossets que arrodonirem amb les mans.



 
Bona castanyada a tots!!!


21 comentaris:

Miquel ha dit...

tremendos todos estos panellets,que ganas que tengo de empezar mañana ya ha hacerlos
bona setmana
peto

Can Misèries ha dit...

Quin goig que fa aquesta plata de panellets!! Venen ganes de provar-los tots.

QUIMA ha dit...

Aquesta plata de panellets es digna de la millor pastisseria !!! ..aquests en forma de bolet els he trobat molt originals.
petons

mamilu ha dit...

Molt originals...sempre va bè repassar les vostres coses...aprenc tan i tan....
Petonets.

GEMMA ha dit...

Maquissims...!!!!
Jo ja tinc el massapá a la nevera reposant...demá mi poso...
Jo també en faig de forma de bolet però les virutes de xocolata les poso de color verd, així sembla la gespa del camp...
Petonets.

lolines ha dit...

t'han quedat uns panellets de categoria

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

T'han quedat perfectes Anna tant els bolets com tots els altres panellets.
Petons.

Tapa't de tapes ha dit...

Queden súper xulos, en forma de bolet! QUina gràcia, noia! Ets una artista, i n'hi ha per triar el gust que volguem!

Paprika en la cocina ha dit...

Que bonitos te han quedado, yo empezaré también mañana hacer panellets, como mi primera entrada en mi primer año de blog.
Te sigo, muy buenas recetas he visto en tu blog que merece verlas detenidamente.
Petons.

Cinta ha dit...

T'han quedat preciosos! Ai, són tant bons! No sé si n'acabaré fent aquest any, jo... Una abraçada!

Neus Garcia ha dit...

Jo encara no he fet els panellets aquest any, el procés ha de començar avui! Jo seguiré la recepta que vaig usar l'any passat i que va donar excel·lents resultats però potser m'animo i en faig uns quants amb aquesta forma ideal que has usat! T'han quedat preciosos!! Millor que els de pastisseria!!

Teresa ha dit...

Quina col·lecció més bona i maca de panellets!! fan molt goig!!!bona castanyada

Cristina ha dit...

Quina safata més maca...I com no, a casa vostra no podien faltar els bolets dolços, oi?

El cullerot Festuc ha dit...

Aquests no ha calgut anar-los a collir, eh? jejeje!!
Quina safata més bonica que t'ha quedat!!! Jo avui em fico amb la massa i demà a fer-los!! Quines ganes>!!!
Petunets,
Eva.

Visc a la Cuina ha dit...

Són moníssims!

Marta CuinaDiari ha dit...

Quina plata més bona de panellets has fet! i lo dels bolets m'ha encantat! marta

Gemma ha dit...

Un truc molt pràctic per fer els panellets de bolets ;)
T'han quedat perfectes!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Quina preciositat de panellets!! Què bonics!!!
Salut i petons,
Olga

Laia ha dit...

Mare meva!! Quina safatot de panellets!!! I quina bona pinta que tenen!!! Suposo que la castanyada ha anat d'allò més bé! ;)

PILAR ha dit...

Quina safata més maca i bona que vas preparar! Ja no n´hi deu quedar cap.
Petons!

Cuina Cinc ha dit...

M'havia perdut aquesta boletada!
Moltes felicitats!