Aquesta recepta la dedico a la meva filla Mireia, perquè aprengui a fer-los, ja que aquests dies que hem estat a Venecia n' ha menjat cada dia.
INGREDIENTS ( 5- 6 persones)
500 grs. d' espaquetis
150 grs. de bacó
2 ous
200 ml. de nata líquida
formatge ratllat
sal i pebre
PREPARACIÓ
Bullim els espaguetis en una olla amb aigua abundant i sal fins que estiguin al punt. Els escorrem.
Tallem el bacó a trossets petits i el fregim amb oli d' oliva. En un bol barregem la nata líquida amb els rovells d' ou i tres cullerades de formatge ratllat. Afegim aquesta barreja a la paella del bacó ja daurat i deixem que bulli dos o tres minuts sense parar de remenar. Aboquem la salsa per damunt dels espaguetis.
diumenge, 28 d’agost del 2011
ESPAGUETIS A LA CARBONARA
dimarts, 9 d’agost del 2011
VACANCES!!!
Us deixo aquesta foto d' Olvan per desitjar-vos molt bones vacances a tots. Tornaré a ser amb vosaltres a finals d' agost . Fins llavors... Que vaig molt bé !!!
Subscriure's a:
Missatges (Atom)