diumenge, 28 d’agost del 2011

ESPAGUETIS A LA CARBONARA

Aquesta recepta la dedico a la meva filla Mireia, perquè aprengui a fer-los, ja que aquests dies que hem estat a Venecia n' ha menjat  cada dia.


INGREDIENTS   ( 5- 6 persones)


500 grs. d' espaquetis
150 grs. de bacó
2 ous
200 ml. de nata líquida
formatge ratllat

sal i pebre


PREPARACIÓ

Bullim els espaguetis en una olla amb aigua abundant  i sal fins que estiguin al punt. Els escorrem.


Tallem el bacó a trossets petits i el fregim amb oli d' oliva. En un bol barregem la nata líquida amb els rovells d' ou i tres cullerades de formatge ratllat. Afegim aquesta barreja a la paella del bacó ja daurat i deixem que bulli dos o tres minuts sense parar de remenar. Aboquem la salsa per damunt dels espaguetis.


dimarts, 9 d’agost del 2011

VACANCES!!!

Us deixo aquesta foto d' Olvan per desitjar-vos molt bones vacances a tots. Tornaré a ser amb vosaltres a finals d' agost . Fins llavors... Que vaig molt bé !!!