diumenge, 9 d’octubre del 2011

PA DE PESSIC AMB PRÉSSEC


Un pa de pessic emborratxat amb l' almívar del préssec, queda molt sucós i menjívol...


INGREDIENTS

 200 gr. de farina
1 sobre de llevat
150 gr de sucre
3 ous
mig vas (dels d' aigua) de llet
3 cullerades d' oli
1 llauna petita de préssec en almívar

PREPARACIÓ

Passem la farina i el llevat per un sedàs o colador. Afegim la llet i l' oli i remenem molt bé fins que ens quedi una pasta llisa.
Posem a escalfar el forn a temperatura màxima.
Separem els rovells de les clares. Barregem els rovells amb el sucre. Els hem de batre amb un batedor elèctric de varilles fins que quedi una barreja blanquinosa . Afegim la barreja a la pasta de farina. Remenem bé amb un espàtula.
Ara hem de batre les clares a punt de neu també amb les varilles, i les afegim a la pasta anterior amb una espàtula i suaument (que no s' abaixin les clares) . Afegim el préssec a trossets petits ( en deixem 2 meitats per decorar) .
Untem un motlle amb mantega i l' espolsem amb farina. Hi aboquem la pasta. Posem el pa de pessic al forn a  190 graus durant uns 35 minuts . Hem de tenir la precaució de no obrir el forn durant aquesta estona, si no, el pa de pessic no puja de volum. Passat aquesta estona, obrim el forn i el punxem per saber si ja està cuit.
Quan sigui fred hi aboquem la meitat de l' almívar del préssec i el decorem.


18 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest pa de pessic ha de quedar brutal! Tot ben xopadet amb l'almívar, quina delícia!
Petonets
Sandra

Cristina ha dit...

M´encanten els bescuits humitejats amb almívar. I aquest de préssec és deliciós.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Quina bóna olor, tot el que sigui relacionat amb els préssecs...
i aquest emborratxat amb el pa de pessic... Que vagi de gust Anna¡¡

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

M'encanten ben remulladets.Tens raó esfan més menjívols.

Catieu ha dit...

Uhmmmm!!! Quina delicia tan humit, passen molt millor!!!
Petonets guapa

Sònia ha dit...

Mmmmm... que bon tan sucadet!!! M'encanten els pa de pessic humits i aquest es dels meus!!!! Que bo!!!
Un petonas
Sònia

Visc a la Cuina ha dit...

Ha de ser molt gustós, que bo amb l'almívar, m'apunto la recepta!

mercè ha dit...

Això ha de ser dolç i gustós! Una coca fantastica.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Amb l'almívar del préssec ha de ser un pa de pessic de molt bon menjar i amb molt de gust.
Petons.

Miquel ha dit...

una bona combinacio, deliciós
peto

Gemma ha dit...

M'encanten aquestes coques humides amb l'almívar, queden molt més sucoses i fàcils de menjar. Boníssimes!

Fem un mos ha dit...

Com molt bé diu la Sandra brutal, mullade i amb gust a préssec, por fa un trosset de postres ara per dinar
Petons

Eva Flores ha dit...

un pa de pessic ben bo!

Anna ha dit...

El pa de pessic, ben fet, és una autèntica delícia - amb una mica de préssec, és per tirar-t'hi de cap!! jaja
Té una pinta boníssima, Anna, me l'apunto per fer-lo sí o sí!! :D

Un petonet :)

SUSANNA ha dit...

Hola guapa tu

gràcies per compartir aquesta recepta tant bona,...

doncs resulta que fa unes quantes llunes desprès de una reunió, es va fer un sopar informal amb coses que varem portar entre tots,..una noia ens va dur un pastís igual o similar al teu,...i no va voler sota cap concepte de donar-nos la recepta....

Ja li vaig dir jo, " si tothom fora com tu, les rodes encara serien quadrades.."

A la propera reunió serè jo qui el portará el pastís, i diré a tothom que entri al meu blog que allà estarà la teva recepta penjada , i que tu no en tens pas de secrets, ni jo tampoc.

mil petonets SUsanna

Alfons ha dit...

la foto del talll esta per no deixar ni les engrunes!!

Mercè ha dit...

Els bescuits empapats amb almívar són molt més gustosos, oi? Boníssim!
Petons!

ANNAFS ha dit...

Hola,

Doncs a veritat és que queda un pa de pessic mlot gustos, fàcil de menjar, molt bo...
Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.