dimarts, 25 d’octubre del 2011

ARRÒS DE CALAMARSETS I BOTIFARRA NEGRA

Una recepta del curs de cuina que vam fer de "El taller catering".
L' he fet vàries vegades, que surt molt bo!!

INGREDIENTS

400 grs. d' arròs (millor si és arròs bomba)
4 calamarsets nets amb les potes
1 ceba tallada petita
3 botifarres negres 
1 l. de brou de peix
sal,  oli.

PREPARACIÓ

Daurem els calamars i les potes en una paella. Reservem.
Triturem les botifarres amb el brou de peix ( en reservem una, que farem a talls i fregirem, reservant-la per decorar).
Ofeguem la ceba amb oli i  un polset de sal. Quan agafi color, afegim els calamars (podem reservar les potes per decorar)  i l' arròs, donem unes voltes i  hi aboquem el brou amb les botifarres triturades. Rectifiquem de sal, i deixem coure 20 minuts.
Quan ja està llest, hi posem al damunt la botifarra reservada i les potes dels calamars. 

19 comentaris:

Joaquina ha dit...

OOOoohhh!!! que bó... en aquest taller elaboreu coses ben bones i sencilles.. Això ho faré segur. Petons,

Miquel ha dit...

es estupendo la combinacion un mar y montaña perfecto y muy bueno,me encanta el arroz de cualquier manera
petons

dolorss ha dit...

Bona combina i amb la botifarra negra,... me l'apunto.

Petons

Anònim ha dit...

Mmmmm, un mar i muntanya deliciós!!
Petonets
Sandra

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Quina combinació tan bona. fa temps que no compro butifarra negra.

Anna ha dit...

jeje és que quan una recepta surt bona, no pots evitar repetir-la un cop i un altre... i la pressió externa és insoportable!!!!! jajaja

Un petonet!! :D

Catieu ha dit...

Uhmmmm!! Deliciós!! M'encanta aquesta combinació de botifarra negra amb els calamarcets.
Petonets guapa

Visc a la Cuina ha dit...

Una combinació de sabors molt ben aconseguida per al meu gust, no m'estranyes que el repeteixis!

Gemma ha dit...

Aquests mars i muntanya queden molt gustosos. Un plat bonissim que te l'exit assegurat!

Cristina ha dit...

El plat és deliciós però m´ha encanta el popet que hi has posar a sobre...sembla un ninonet.

Fem un mos ha dit...

Un arròs mar i muntanya, i la botifarra negra deu donar-li un toc molt bo
Petons

Eva Flores ha dit...

ha de ser ben bo aquest arròs!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Un mar i montanya que ve molt de gust.
Petons.

QUIMA ha dit...

Quin arrós més bó i a més fàcil de fer ...... Amb el teu permís t'el copiaré.
Petons

PILAR ha dit...

Anna, quina salivera que m'ha entrat veient aquest munt de bones receptes. Des de el fessols de Santa Pau fins aquest mat i montanya, els vol au vent, el pastis, ummmm que bo tot! Es veu una recepta força senzilla de fer però amb un resultat espectacular.
Petons!

lolines ha dit...

Hola Anna:
soc nova al teu blog, peró m'hi quedo, tens unas receptes estupendes.
Aquest arros,....genial.
Fins la propera.

GEMMA ha dit...

Aquest arrós amb butifarra negra es espectacular!.
A casa, som uns enamorats del Bergueda i ja he controlat les receptes que tens d'alguns platstípics de la zomna.
Em quedo de seguidora.
Petonets.

ANNAFS ha dit...

Hola,

Espero que us animeu a fer aquest arròs tan bo i facilet.

Moltes gràcies pels vostres comentaris.

Ptns.

Mercè ha dit...

Ostres, la botifarra negra li deu donar molt bon gust a l'arròs!! Quina bona pinta!!
Petons!