dilluns, 1 de novembre del 2010

PANELLETS DE HALLOWEEN


Aquest any hem fet la castanyada a casa. Cada any faig panellets, de codonyat, d' ametlla, de pinyó, xocolata. Aquest any tenia ganes de fer-ne alguns una mica diferents, i alhora perfecionar una mica els altres.
Del bloc de la Gemma " La cuina de casa" , vaig treure idees i trucs que em van anar molt bé, com per exemple fer un almívar tant per tant ( mateixa quantitat de sucre que d' aigua i arrencar el bull) i barrejar-lo amb un rovell d' ou per enganxar més bé els pinyons i després pintar els panellets de pinyó amb aquesta barreja perquè quedessin més lluents.
Del bloc de la Mercè "Destapant cassoles", vaig treure la idea de fer uns panellets en forma de dit. Ella n' havia fet galetes i em va semblar que amb la pasta dels panellets també aniria bé.
així em van sortir aquests "Panellets de Halloween".
La veritat és que van fer molta gràcia però en van sobrar. Suposo que feia una mica de angúnia menjar-se aquests dits!

Si voleu la recepta dels panellets cliqueu aquí


14 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Has sigut molt innovadora amb aquests dits, T'han quedat tots molt bé. Si d'aquesta manera que ho has fet s'enganxen millor els pinyons tindré que fer-ho el pròxim any.
Petons.

La cuina vermella ha dit...

Aquests dits són tremendament terrorífics, quina poooor! Però segur que bonísims! Quina meravella de taula amb tants dolços i tan bons! Milions de petons.

mercè ha dit...

JAJA, panellets de halloween!, han quedat divertits!i la resta amb una pinta fantàstica!, visca els panellets,i les tradicions!Una abraçada i sapigues que em sento molt feliç que t'hagi animat en una recepta!

Visc a la Cuina ha dit...

Els panellets t'han sortit preciosos i els dits de massapà són una idea genial ;)

Eva Flores ha dit...

quins panellets més bons!!!
pt!

Gemma ha dit...

Je je je... t'han quedat molt divertits! Quina feinada amb tanta plata...
Bona castanyada!

Montse ha dit...

Quin goig que fa la plata de panellets!! Els dits son genials i amb unes gotetes del melmelada de maduixa, segur que ni els proben, je je...

montserrat ha dit...

Doncs mira , jo tambe vaig fer servir el truquillo del almivar i funciona molt i molt be.
l' any vinent et copio els dits terrorifics.

josep ha dit...

Deu n'hi do l'estesa panalletera. N'hi ha per a tots els gustos. Jo per descomptat, em demano els de pinyons.
Una abraçada

MaryLou ha dit...

Què xulos t'han quedat!!! els de dits són genials!!!!
Petonets

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; És una festa que no m'agrada... m'agraden més el panellets fets de tota la vida i totes les innovacions que si fan amb ells... també tenim els moniatos, les castanyes, les magranes... però, a part de la meva opinió..., que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D :-D

ANNAFS ha dit...

Ana,

Va ser una idea que se'm va aducir veient els que havia fet la Mercè.

La cuina vermella,

Eren bons, sí, però tant terrorífics que en van sobrar, no s' atrevien a menjar-se'ls!

Mercè,

I tant! Em vas donar una bona idea, i estic molt contenta!

Visc a la cuina,

També vaig fer sevir truquets de la Gemma, i em van quedar millor que altres anys.

Eva,

També eren molt bons, sí, i a casa ens agraden fets amb una mica de moniato per amorosir el massapà.

Gemma,

Gràcies a tu, no tanta feinada, que els altres anys se m' acabava la paciència enganxant els pinyons i aquest any encara n' hauria fet més!

Montse,

Si així no se'ls menjaven... imagina't amb unes gotetes de melmelada...

Montserrat,

Va molt bé el truquillo de l' almívar, el tinc ben anotat per l' any vinent...

Josep,

Els que sempre solen agradar més són els clàssics, els de pinyons, i ben bons que són!

MaryLou,

Els dits sí que són fàcils de fer!

Josepb,

Jo també prefereixo celebrar el Tots Sants com sempre, només vaig afegir una pinzellada de Halloween.

Moltes gràcies a tos pels vostres comentaris. Ptns.

glutoniana ha dit...

Genials els dits jo crec que ja s'han fet molt famosos. Et van quedar asquerosos jajaja, en el bon sentit clar, segur que van ser un èxit.


Las recetas de Glutoniana

PILAR ha dit...

Quina barreja de cultures.... els nostres panellets de sempre amb els dits de halloween! Una idea genial i una plata de dolços magnifica. Prenc nota dels dits per l´any que ve.
Petons!