dilluns, 8 de novembre del 2010

PA DE PESSIC AMB AVELLANES I POMA

La idea d' aquest pa de pessic me la va donar la Mireia Carbó, a la secció de cuina "boníssisima" de la Com.
He adaptat la poma i l' avellana al pa de pessic que normalment faig, i ha quedat molt bo.
Per decorar he fet servir trufes ( que ja tenia congelades d' un altre dia que en vaig fer de més; si en voleu la recepta cliqueu aquí) , i també una mica de xocolata que he fet desfer amb mantega al microones, i sucre llustre. Podem fer servir infinitat de guarniments: cireres confitades, lacasitos, perletes de colors, bombons, fins i tot crema pastissera cremada per damunt..., i si no hi posem res també serà bo.



INGREDIENTS

175 grs de farina
1 sobre de llevat
150 grs. de sucre
1 culleradeta de sucre de vainilla
3 ous
3 cullerades d ' oli de girasol
mitg vas de llet
100 grs d' avellanes
2 pomes


PREPARACIÓ


Batem el sucre amb els ous, fins que quedin escumosos. Afegim la llet i l' oli i rememem. Incorporem la farina, el sucre de vainilla i el llevat. Tornem a barrejar. Per últim afegim la poma tallada ben petitona i les avellanes picades.

Aboquem en una plata i ho posem al forn, durant uns 35- 40 minuts, a 200 º.


15 comentaris:

Gemma ha dit...

Ja vaig escoltar el programa de ràdio on pralava de la poma i l'avellana :) Els consells de la Mireia sempre són bons, oi? Estic segura que aquest pa de pessic ha quedat sensacional, la poma i l'avellana lliguen super bé.

Anònim ha dit...

Hola Anna!!!
Avui m´ha trucat el meu marit (ell escolta molt la radio) i com sap que m´agrada molt la cuina i la Mireia Carbó, m´ha dit que parlaven de les seves receptes!!!
Quina casualitat!!!
El pa de pessic t´ha quedat fantástic. Prenc nota, les postres són el meu fort!!!
Un petonet.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Un bon pa de passic acompanyat amb aquestes pomes i avellanes, amb consells de la Mireia Carbó... que més es pot demanar?
Que vagi de gust Anna¡¡ :-D :-D

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Amb aquests ingredients, pomes i avellanes es segur que està bo i l'has guarnit molt maco amb trufes.
Petons.

mercè ha dit...

Uns ingredients sensacionals per a una coca boníssima,oi?. Així presentada encara guanya més!A reveure.

Visc a la Cuina ha dit...

Quina coca més guapa i no se m'hagués acudit mai combinar-hi avellana i poma! Ho provaré després d'haver vist aquestes fotos!

Mai ha dit...

Anna, m´encanta el pa de pessic, jo fa anys en feia un de coc de poma i avellana que agradava moltíssim, m´hi has fet pensar i m´hen vingut ganes de fer-lo , tot i que prometo no menjar-ne , només pels amics hehe.
una abraçada.

josep ha dit...

Anna,
Quina meravella. El pa de pessic és una de les meves (moltes) debilitats, però fet amb avellana i poma la cosa encara es millor. La presentació final: immillorable.
Una abraçada

Fem un mos ha dit...

La combinació del pa de pessic amb les avellanes i la poma ha de quedar deliciós
Petons

Miquel ha dit...

Hola:
Acabo de visitar tu blog por primera vez y me gusta tu estilo y este pa de pessic amb poma i avellana seguro que esta buenisimo.
Me lo apunto para probarlo.
Adeu
Miquel

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Em sembla una idea boníssima per un pa de pessic, el sabor degué ser molt bo...petonets

PILAR ha dit...

Sort que vinc amb l´estomag ple que si no em llançaria damunt aquest pa de pessic! Que bo i melos que ha de ser.
Petons!

Mercè ha dit...

Anna, amb aquesta combinació d'ingredients aquest pa de pessic ha de ser boníssim! I si és de la Mireia, assegurat! :)
Petons!

Cristina ha dit...

Anna, jo no diria que t´ha quedat genial sinó que me l´he tastat virtualment...ai aquesta trufa!
T´ha quedat superbé.
Les receptes de la MCarbó són un èxit assegurat!

ANNAFS ha dit...

Hola,

Estem d' acord que les idees de la Mireia Carbó sempre són excel.lents, a veure si us animeu a provar aquesta combinació perquè com diu ella és "boníssisima"
Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Ptns.