diumenge, 12 de setembre del 2010

TOMAQUETS FARCITS


Una altra recepta amb tomaquets, ara que n' és la temporada, i a casa en tenim tants!

INGREDIENTS

4 tomaquets grossos
2 alls picadets
4 ous
sal, pebre, brots de soja...


PREPARACIÓ

Rentem els tomaquets i els buidem per dintre. Els amanim amb sal i oli i hi repartim els alls. Hi trenquem un ou dins de cada tomaquet, i els posem al forn durant 40 minuts a 160 º.
Servim adornats amb brots de soja, o simplement, amb enciam.

11 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Ostres tu, quina gran idea, amb l'ou dins i cuit al forn... té un munt d epossibilitats aquesta recepta, gràcies. ^^

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Que original amb el ou dins.
Ja t' ajudo a menjar els tomàquets, jejeje.
Petons.

mercè ha dit...

Quina bona idea!, això de l'ou cuit dins el tomàquet és una idea molt original.A reveure!

maia ha dit...

Hola Anna, una bona manera de menjar tomaquets i que no sigui una amanida. A casa nmeva segur que els hi agradara molt. Una abraçada.

Lídia ha dit...

si s'acaben ja t'enviaré uns quants de casa meva jijii

petons

Gemma ha dit...

Ho trobo molt bona idea, jo sempre faig els típics farcits d'arròs o tonyina o ensaladilla... però amb un ou no ho he fet mai, ho provaré!
M'encanta la idea!!!

josep ha dit...

Anna,
El tomàquet és un dels productes de temporada que més m'agraden (i ho aprofito).
Aquest farciment ha de resultar boníssim!.
Una abraçada

PILAR ha dit...

Quina sort gaudir de bons tomaquets i amb aquesta recepta tan original, senzilla i deliciosa, tot un plaer.
Petons!

Cristina ha dit...

Quina sort poder tenir tants tomàquets, jo des que he arribat a Barcelona que ja no en menjo, els d'aquí no m'agraden!!
Fantàstic això de posar l'ou a dins, als meus fills els hi agradarà molt, segur que ho faré.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Un bon dúo dels dos productes, per sentir a dir... mmmmmm deliciós... que vagi de gust Anna¡¡

ANNAFS ha dit...

Hola!!


Donçs sí, una recepta ben fàcil de preparar i bona.
Aprofitem ara que els tomaquets estan en el seu millor moment

Moltes gràcies pels vostres comentaris.Ptns.