diumenge, 2 de maig del 2010

AMANIDA EN VASETS

L' altra dia van venir a sopar uns amics, i els vaig fer alguns entrans per començar. Un dels que vaig fer van ser aquests vasets d' amanida, que els vaig tenir fets en un moment, i van agradar molt.

INGREDIENTS

diferents tipus d' enciam, rúcula, canonge... ( jo vaig comprar una bossa de les que ja venen amb les verdures tallades i netes)
tomaquets "cherry"
uns quants pinyons
3 o 4 nous
oli d' oliva
vinagre
sal maldon

PREPARACIÓ

Posem les verdures rentades i tallades en els vasets ( jo vaig utilitzar vasets de plàstic, dels que es fan servir pels tallats). Hi posem uns quants pinyons a cada vaset i un tomaquet.
Fem una vinagreta amb oli, les nous picades i un rajet de vinagre ( jo ho faig a la batedora).
Abans de servir hi posem la vinagreta per damunt de cada vaset. I un polset de sal maldon.

15 comentaris:

Gemma ha dit...

És una idea fantàstica, ideal per un pica-pica lleuger. Queda molt ben presentat i molt original ;)

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Quina manera més original de servir l' amanida quand tens convidats.
Petons i feliç dia.

Carme R. ha dit...

molt bona idea i presentació, apuntat queda!! Bona setmana.

Visc a la Cuina ha dit...

Quina manera més original de preparar una amanida! M'encanta!

La cuina vermella ha dit...

És alucinant el que vesteixen els gotets a taula. Has tingut una gran idea. Molts petons.

mercè ha dit...

Aquesta mena d'entrants donen l'èxit segur!, a vegades millor que d'altres més sofisticats.La barreja està molt ben pensada!a reveure anna.

Glòria ha dit...

M'apunto la idea per a sopars informals, d'aquells de portar cadascú alguna cosa!.

Lídia ha dit...

una presentació original i diferent de menjar-te una amanida

petons

Anònim ha dit...

Aquestes presentacions sempre triomfen. Tenen una pinta excel·lent.
Una abraçada!

glutoniana ha dit...

Molt bona idea, no cal complicar-se gaire i a sobre queda original :)

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Molt ben pensat, per quant tens convidats, és un altre forma de menjar amanida i com que és fresca, benvinguda sigui. Que vagi de gust Anna¡¡ :-D

GURMET ha dit...

Bona idea malgrat jo ara estic a dieta i les amanides en un bolben gros que la amanida engreixa poc.

Carmen ha dit...

M'agraden les teves receptes, he aparegut aquí per casualitat i et seguiré a veure que més coses bones prepares. Petonets

ANNAFS ha dit...

Gemma,

I com que la vaig fer amb vasets de llençar, em vaig estalviar de rentar-los!


Ana,

Es que a aquells convidats els agrada molt l' amnida, i volia presentar-la de manera diferent.

Carme,

I els ingredients els pots variar al teu gust...

Visc a la cuina,

N' he fet vàries vegades quan tinc convidats, es fa en un tres i no res!

La cuina vermella,

Aquests eren de plastic, però amb uns vasets macos de vidre, guanyaria més la presentació

Mercè,

A vegades les coses senzilles agraden més, no cal complicar-se la vida.

Glòria,

Ara que ho dius aquests els vaig portar també un cop en un sopar. Vaig portar l' amanida en un tuper, i allà, vaig repartir la barreja als gotets!

Lídia,

Sí aixó per quan tens convidats i els vols sorprendre!

Gemma,

A vegades mengem més pels ulls que per la boca!

Gurmet,

Axí amb un gotet d' aquest no aniries gaire bé, oi?

Glutoniana,

Es veritat, a vegades ens compliquem massa la vida .

Josepb,

Ben fresca, i ara que comença a fer bo, les amanides van molt bé!


Carmen,

Ara et faré jo una visita. Gracies.

MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. PTNS.

dolorss ha dit...

Prenc nota , dons m'agrada molt!!!