El divendres vaig portar a la feina aquestes trufes per celebrar per avançat el meu sant.
Aquí us deixo la recepta. No hi vaig posar sucre, no ens agraden gaire dolçes i la xocolata ja en porta, però si n'hi voleu posar, que sigui sucre llustre.
INGREDIENTS
2 rajoles de xocolata de 125 gr. al 70 % de cacau
1 rajola de xocolata amb llet de 125 gr.
350 ml. de nata líquida
fideus de xololata
unes gotes de conyac o de qualsevol licor que es vulgui (opcional)
unes gotes de conyac o de qualsevol licor que es vulgui (opcional)
PREPARACIÓ
Posem un cassó al foc amb la nata líquida fins que bulli. El retirem del foc i hi afegim la xocolata sense llet a trossos, remenant fins que es desfaci, i tot seguit, hi afegim la xocolata amb llet també a trossos i el licor. Tornem a remenar i deixem refredar. Posem aquesta preparació tota la nit a la nevera.
L' endemà, posem fideus de xocolata en un plat. Fem les trufes agafant la pasta amb dues culleretes i arrebosant-les amb els fideus, ajudant-nos amb les mans..
En el cas que la barreja ens quedés massa líquida i sigués difícil de manipular hi podem afegir una mica de xocolata ratllada fina. També va molt bé posar-la abans de fer-les uns minuts al congelador.
Les guardem a la nevera. I també les podem congelar.