diumenge, 19 de juliol del 2009

TAPETA DE POP AMB CANSALADA

Una tapeta mar i muntanya, que sol agradar a tots.


INGREDIENTS

300 gr. de pop cuit (pot ser congelat)
300 gr. de ansalada virada tendre (ventresca)
all
julivert



PREPARACIÓ


En aquesta ocasió vaig comprar el pop congelat i cuit. De totes maneres el vaig fer bullir 1/2 hora més amb una mica de sal perquè sigués més tou. Si voleu coure el pop a casa (ja sigui fresc o congelat cru) podeu clicar aquí (la preparació del pop és la mateixa de quan fem pop a la gallega).

Saltejar la cansalada tallada petita en una paella amb una mica d' oli. Quan és cuita la traiem, retirem l' excés de greix i saltegem el pop uns minuts.

El posem en una cassoleta o plata i el regem amb una salseta feta triturant all i julivert amb oli.

Si el volem fer amb antelació el reservem sense la salsa d' all i julivert i abans de servir-lo l' escalfem al microones i després el salsegem.


10 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Hola preciosa! el pop ens agrada de totes les maneres, però crec que la teva versió amb cansalada es convertirià en la preferida de les preferides!!
Quina bona idea. Molts petons.

Mercè ha dit...

Anna, aquesta tapeta de pop ja me l'imagino assaborint-la tot fent un pica-pica tot gaudint del bon temps! Aquí és difícil trobar pop, i de fet, no n'he fet mai! Em fa l'efecte que ha de ser complicat de cuinar.
Petons!

bajoqueta ha dit...

Avui me salto esta recepta jeje.

Però t'ha quedat molt vistós.

Margarida ha dit...

Ha de ser molt bo de gust aquest pop amb cansalada! Però a casa no el faré, perquè el pop i jo no tenim bones vibracions. M'encanta el calamar i la sípia, però el pop... se'm resisteix!
Petons.

Lídia ha dit...

que curiós....m'agrada el pop i m'agrada la cansalada......ho probaré

ptns

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Un mar i montanya, ben saborós i que agrada a tothom, de segur que sí¡. Que vaigi de gust Anna. Josepb -menja de bacallà-

MAR ha dit...

A mi m'encanta el pop, és igual com estigui fet m'agrada moltíssim però amb cansalada no n'he provat mai i deu estar molt bo !!!

petonets

PILAR ha dit...

Molt original i molt bó! A casa els hi agrada molt el pop i pensó que aquest amb cansalada el disfrutaran... !
Petons!

ANNAFS ha dit...

Amics de la cuina vermella,

A casa nostra ens passa el matei: el pop ens agrada de totes maneres... És tan bo...
ptns.

Mercè,

Potser aquí ho tens complicat de trobar-ne.. però dificil de cuinar no ho és gens. Només tenir en compte quatre cosetes... i surt molt bo.
ptns.

Bajoqueta,

Així que no t' agrada el pop?
O la cansalada?... Suposo que és el pop.
pns.

Margarida,

Ja veig que no agrada tant a tothom, com em pensava... és que a casa ens agrada molt.. i quan tinc convidats i en faig també els agrada: no he trobat gaire gent a qui no li agradi.
ptns.

Lídia,

Dons anima't i prova-ho que segur que t' agradarà.
ptns


Josepb,

La combinació de mar i muntanya ens agrada molt a casa nostra... Deu ser perquè som de muntanya, però el mar també ens tiba molt.
ptns.

Mar,

És per fer-lo una mica diferent, perquè sempre el faig a la gallega..
ptns.

Pilar,

Sí i el toc de l' all i julivert hi queda molt bé.
ptns.

Cuinagenerosa ha dit...

anna, aquesta tapeta mar-muntanya, tan senzilla, deu ser boníssima i em sembla una gran pensada per no fer sempre el pop de la mateixa manera.