dimecres, 13 de maig del 2009

PINYA AMB CREMA

Unes postres molt ràpides de preparar , que a mi m' han solucionat més d' un àpat.

Jo faig la crema casolana, però si tenim molta pressa també podem fer-la de la preparada de sobre.


INGREDIENTS

4 rodanxes de pinya en almívar.
crema catalana. Si en voleu la recepta cliqueu aquí.
nata líquida
un tros de xocolata sense llet.(la quantitat al nostre gust)


PREPARACIÓ

Fem la salsa de xocolata: Fem bullir la nata líquida i afegim un tros de xocolata sense llet. Remenem bé.
Posem en un plat una rodanxa de pinya i al dumunt la crema. Espolsem amb sucre i cremem amb una pala de cremar o amb un soplet per dumunt de la pinya . Decorem amb la salsa de xocolata per damunt.


PREMIS

Darrerament he rebut dos premis més que m' han fet moltíssima il.lusió.
D' una banda el premi "Creando ilusión" de mans de la Lídia de "Mis platos favoritos", un blog que us recomano pels seus plats senzills, ben presentats i super bons.


De l' altra banda (i mai millor dit, donçs m' arriba de força lluny, des de l' altra banda de l'Atlàntic, des de California), el premi Simbelmine, de mans de la Mercè de " Cuina per llaminers". Igualment us recomano visitar el seu extens blog, on trobareu gran varietat de receptes, dolçes i salades, totes elles exel.lents.
Moltes gràcies Lídia i Mercè per condedir-me aquests premis.

Aquesta vegada, com que no sé a qui concedir-los, els deixaré a disposició de qui vulgui pendre'ls.

13 comentaris:

Margarida ha dit...

Felicitats pels premis!
I aquest plat que ens presentes... boníssim! A mi la combinació de la pinya i la crema m'encanta! Però jo no hi poso la xocolata.
Una abraçada.

El cullerot Festuc ha dit...

M'encanta la pinya amb crema! Son unes postres que sempre fan festa!
Petunets,
Eva.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Annafs;-M'agrada cuinar- Bé per els teus premis. Un postres per el que veig, força resulton... i fàcil de fer. Que vaigi de gust Annafs. Josepb -menja de bacallà-

Miel ha dit...

Què bo Anna!!! la pinya li deu donar un toc molt refrescant!!! segur que està deliciosa!!!

Petonassos

Miel

Mercè ha dit...

Anna, una combinació perfecta!! I t'ha quedat sensacional!!
Oh, quines postres... ja les salivo!! ;)
Petons!

Gemma ha dit...

Jo també ho faig molt sovint i ens encanta! El contrast dolç i àcid queda deliciós!

Rosa ha dit...

Muchas felicidades por los premios Anna.
Me ha encantado este postre, es similar a mi receta de piñña rellena, pero mucho más rapido de preparar, asiq ue que sepas que ya te la he copiado juajajaja.
Un besazo preciosa

Carme R. ha dit...

un plat que sembla deliciós (no l' he probat, pèro estoy en ello)feliçitats per aquets premis ben merescuts!! Una abraçada.

La cuina vermella ha dit...

Guapa, aquest postre és un dels postres estrella de l'estiu a casa nostra. Combina tant bé la pinya i la crema. Nyaaaaam!

ANNAFS ha dit...

Margarida,

Moltes gràcies!
Jo es que la xocolata m' agrada tant que la poso en moltes postres.
ptns.

Eva,

Sí que és cert, i són tan fàcils de fer..

Josepb,

Gràcies. Són unes postres ràpides i bones.

Miel,

I també es podria fer amb pinya natural, que segur que seria més bo. ptns.

Mercè,

Es que a casa nostra ens agrada molt la crema i així qeda molt bona.
ptns.

Gemma,

A mi m'encanten els contrastos. I el dolç amb l' àcid... és fantàstic.

Rosa,

Muchas gracias.
Yo también he hecho a veces piña rellena de crema, pero así és más fàcil. I se prepara en un momento.
Un beso.

Carme,

Donçs anima't a provar-lo que segur que t' agradarà.
I també moltes gràcies.

Amics de la cuina vermella,

A casa tant ens fa a l' hivern com a l' estiu. Ens agrada tot l' any!.

maia ha dit...

Hola Anna, m'animare a fer-ho. Explicat per tu sembla tan senzill.
Molts petons
Rosa M

bajoqueta ha dit...

Jo li trec la xocolata :)
Què bo que ha d'estar, ja fa temps que vull fer una recepta tipus això.

dolorss ha dit...

Unes bones postres, m'encanta la pinya amb la crema... i un bon premi, molt merescut!!!