dijous, 21 de maig del 2009

GALETES SALADES


Van bé com a aperitiu o per picar a qualsevol hora.

Jo les he fet amb uns tallapastes petits però es poden fer més grans i decorar-les amb trossets d' oliva o anxova.

A la pasta també hi podem afegir herbes aromàtiques (julivert, orenga...) o formatge parmesà.


INGREDIENTS


300 gr. de farina

75 ml. d' oli .

150 ml. de llet.

1 culleradeta de llevat en pols.

1 culleradeta de sal .



PREPARACIÓ


Barregem l' oli , la llet i la sal( si hi volem posar herbes aromàtiques o formatge, també li posem) . Afegim a poc a poc la farina barrejada amb el llevat. Ho aboquem damunt del marbre i amasem. Amb un corró, fem una làmina de mig centímetre de gruix i tallem les galetes amb un tallapastes o amb un vas.

Les posem en una plata unada amb oli i les enfornem a foc mig durant uns 20 minuts.
Quan estiguin cuites, els hi podem espolsar una mica de sal per damunt.

9 comentaris:

maia ha dit...

Hola Anna, bona idea per picarcoses bones i sanas.Ptons

Mercè ha dit...

Anna, quina bona idea!!! I les idees que proposes d'aromatitzar-les amb herbes... boníssima!! :)
Petons!

dolorss ha dit...

Molt bona idea!!!
a més , ho pots adaptar als teus gustos.
Apunto que penso fer-la.
gràcies wpa!!!

Glòria ha dit...

Ara mateix en picaria unes quantes!. Quin goig que fan!

MAR ha dit...

ostres quina bona idea a la Carla li encantaràn sempre porto trossets de pa, crostons, palitos ... a sobre per un moment d'emergència .. que xulis si senyora me l'apunto aquesta

petonets

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Annafs; -m'agrada cuinar- Ideal per tot... per entrar en gana, per esperar l'hora de dinar, per berenar... molt ben pensat Anna¡ Que vaigi de gust¡ Josepb -menja de bacallà-

La cuina vermella ha dit...

Divines per l'aperitiu Anna! Muac.

ANNAFS ha dit...

Rosa M,

Molt sanes: només ingredients totalment naturals.
ptns.

Mercè,

Jo en vaig fer amb oreng i van quedar molt bones.
ptns.

Dolors,

A més, són molt senzilles e fer.
ptns.

Glòria,

La veritat és que vas picant i picant fins que ja no en queden!.

Mar,

Sí, als nens els encanten aquestes galtes. Jo, quan les meves filles eren petites, també anava sempre carregada d' aquestes cosetes. I recordo que a la guarderia sempre els donàven d' aquelles galetes salades en forma de peixet. I els encantaven!.

Josepb,

La veritat és que són bons a qualsevol hora.

Amics de la cuina vermella,

Per a l' aperitui van molt bé, sobretot si s' aromatizen amb formatge o amb herbes aromàtiques.

bajoqueta ha dit...

Ne vull ne vull :)