divendres, 1 de maig de 2009

ESPAGUETIS AMB PESTO D' ESPINACS


Aquesta recepta l' he tret del llibre "Pasta" de la Nina Dreyer , Jim Hensley i Paul Lowe.

En aquest llibre hi ha receptes de pasta que estan molt bé.

Després de modificar la recepta a la meva manera, ha quedat així:


INGREDIENTS


5oo Gr. d' espaguetis ( jo els vaig utilitzar integrals)

250 gr. d' espinacs cuits, ben escorreguts d' aigua.

50 gr. de formatge parmesà ( i una mica més per espolsar per damunt).

oli d' oliva.

1 all.


PREPARACIÓ.


Fem bullir la pasta fins que estigui " al dente".

Fregir l' all a trossets i afegir els espinacs ja cuits (bullits). Ho fem fregir tot junt uns minuts.

Posem en el vas de la batedora els espinacs amb l' all, el formatge i un bon raig d' oli d' oliva i triturem.

Afegim aquest salsa a la pasta cuita. Espolsem més parmesà per damunt i servim.

9 comentaris:

Rosa ha dit...

Tienen que estar deliciosos, y te copio la receta.
Un besazo Anna y buen finde y dia de la madre

Josepb. ha dit...

Annafs; A casa sempre tenim una bosa de pasta be siguin espaguetis o be siguin macarrons etc. Amb quines ganes m'has tas tantat de anar a obrir una de les bosses d'espaguetis i fer-ho... Que vaigui de gust Annafs¡ Josepb -menja de bacallà-

bajoqueta ha dit...

Quina bona idea per quan no tenim alfàbrega :)

Gemma ha dit...

Boníssims, segur. I encara hi afegiria un grapadet de pinyons...

Dolça ha dit...

Anna, em sembla que m'agrada força la recepta, però hi afegiria, com la Gemma, uns pinyonets i potser uns taquets petites de pernil i amb això plat únic!
PTNTS
Dolça

Mercè ha dit...

Anna, doncs una variant del pesto clàssic ben bona!! :)
Petons!

Manresa ha dit...

Anna, la idea de fer servir els espinacs per fer salsa m'ha agradat.
aixi al meu fill, que li encanta la pasta sense saber-ho estarà menjant també verdura

ptns

ANNAFS ha dit...

Rosa,

A mi me gustan, pero a mis hijas y a mi marido no.
Espero que hayas pasado un buen dia de la madre.

Josepb,

La pasta, a casa meva, tampoc falta mai.

Bajoqueta,

Jo en tinc plantada d' alfàbrega... a veure si aquest any va bé.
ptns.

Gemma,

El poper cop els hi afegiré. Bona idea!
ptns.

Dolça,

I amb taquets de pernil... també han de ser fantàstics... Un plat únic molt bo.
ptns.

Mercè,

Sí, una variant per canviar una mica. I a més els espinacs m' agraden molt a mi.
ptns.

Lídia,

A les meves filles la pasta els hi encanta, però aquesta recepta "no va colar", quan els van veure tan verds... van dir que no en volien.
ptns.

La cuina vermella ha dit...

Exquisits!