dimarts, 7 d’abril del 2009

UN PREMI !!



PREMI SISTERHOOD AWARD

Em fa especial il.lusió rebre aquest premi, en primer lloc perquè no m' ho esperava, ni hi havia pensat i en segon lloc perquè m' arriba de mans de la Margarida de "El món de la cuina", un blog on trobareu unes receptes molt bones( sobretot postres i pastissos espectaculars) , fetes amb ingredients de molta qualitat i cada una amenitzada amb una història que és un plaer llegir. I acomanyades d' unes fotografies fantàstiques fetes per a la pròpia Margarida, donçs també és afeccionada a la fotografia.


Ara jo he de donar el premi a 5 blogs més i n' hi ha tants que se'l mereixen...Cada persona té el seu propi estil, però hi ha on triar i remenar...


El primer blog que em ve al cap per donar-li aquest premi és "cuina per llaminers" el blog de la Mercè. Realment fa una feina molt i molt bona donant a conèixer moltes i boníssimes receptes i publicant cada dia. A traves d' ella ( va ser la primera de deixar-me comentaris al meu blog) m' he anat introduint en aquest món blocaire. El que passa és que avui he visitat el seu blog i he vist que ha publicat just avui aquest mateix premi. Així que he buscat 5 blogs més que també crec que se'l mereixen per la seva feina ben feta:


"Tot és art", de la Teresa

"Mis platos favoritos" de la Lídia

"La cuina de cal Pepín", de Pepín

"A la taula i al llit, al primer crit", de Bajoqueta

"Mis cosillas de cocina y thermonix", de la Rosa


Si els fa il.lusió el poden passar a recollir i sinó, no passa res.

10 comentaris:

Mercè ha dit...

Anna, felicitats per aquest merescut premi!! :)
I gràcies per pensar en mi! ;) Com tu dius, aquest premi me l'acaben de concedir, però ja me l'han concedit tres vegades més i amb el teu quatre!! :) jejeje Jo, el recullo igualment, perquè em fa moltíssima il·lusió que hi hagis pensat! I a més, crec que aquests premis virtuals és una forma d'animar als autors/es dels blogs i un reconeixement de tota la corresponent feinada que porta fer-lo. I dit això, també diré que em va saber greu ahir no donar-los a ningú en particular, però com ja n'he repartit uns quants, ho vaig deixar obert. ;)
Tot això, per dir-te: moltes gràcies!! :)
Petons!

Rosa ha dit...

Muchas felicidades felicidades por este premio muy bien merecido.
Lo recojo muy contenta de que te hayas acordado de mi.
Espero no te molestes , yo los recojo todos, pero ya hace mucho que no los cuelgo en el blog, pero lo recojo muy contento , así que un besazo y buen día.

TERESA ha dit...

Hola, moltes felicitats per el teu premi i per pensar en mi. Això ens dona anims per continuar amb la nostra tasca com a blocaires. El que no tinc clar es com penjarlo en el meu blog, ja intentaré esbrinar-ho...
Una vegada més gràcies i petonets.

Lídia ha dit...

Anna, com vols que no em façi il.lusió, moltíssimes gràcies wuapa, ara el penjaré a la meva llista de premis

milt petons i ens veiem a la tornada que me'n vaig uns dies a descansar

MAR ha dit...

Anna moltes felicitats pel premi, quina ilu que fa eh ... anima molt i a més es com si t'engreixessis uns quants kilos no ?? de satisfacció personal i felicitat ... bè doncs res que moltes felicitats i que m'en alegro molt per tu

Petonets
mar

Pol Asensi ha dit...

felicitats

crec que ja et tocava

per cert, no se si et vaig esmentar que amb l'Anna (la teva cosina de la pinanola o de cal basibe)vam fer un pa de passic que diu al teu bloc. Ens va cadar prou be tot i del mig ens va pujar. Saps quina es la raó d'aixo? que ja ho ha de fer?. Be espero que em contesstis i altre cop Felicitats

ANNAFS ha dit...

Mercè,

Moltes gràcies a tu. Ja he vist que tu, de premis, en fas col.lecció, però és que te'ls mereixes tots.
ptns.

Rosa,

Muchas gracias. No, claro que no me molesta. Ja estoy contenta de que lo hayas recogido.
Un beso.

Teresa,

Moltes gracies. I és cert, aquests premis ens donen ànims...
Jo tampoc no sabia com fer-ho. I al final ho vaig fer així:
Agafes la fotografia del premi del meu blog ( et poses damunt de la foto i amb el botó dret, cliques "guardar imagen como") La guardes en una carpeta del teu ordinador i després la pujes com amb les altres imatges.
Potser hi ha una manera més fàcil, però jo no la sé...
Espero que et vagi bé.
ptns.

Lídia,

M' alegro que et faci il.lusió. Moltes gràcies.I que descansis molt, que ja convé...
ptns.


Mar,

Moltes gràcies. I sort que els kgs només són de satisfacció i felicitat... D' aquests en vull tans com faci falta..
ptns.


Pol,

Moltes gracies.
No sé si el pa de pessic que vau fer és el de maduixes. Si és així, jo el vaig fer amb un motlle de plum-cake i també em va pujar del mig i fins i tot es va obrir una mica. Suposo que ja és normal.
Fins aviat

bajoqueta ha dit...

Moltes gràcies Anna!

Pepin ha dit...

Moltes gràcies pel premi Anna. Sincerament no crec que el mereixi.
Si no et sap greu no en faré esmena al meu bloc.

Salut,
Pepin

ANNAFS ha dit...

Bajoqueta,

De res, noia.
ptns.

Pepín,

Home, jo crec que sí que te'l mereixes, per aixó te l' he donat...