dissabte, 14 de març del 2009

"PINXOS" DE RAP

A casa tinc una petita revista de receptes de cuina que ja té uns quans anys. És un recull de receptes que pel que sembla sortien en un programa que feien a TVE 1 que es deia " Con las manos en la masa". D' aquesta revista he après a fer aquesta recepta.



INGREDIENTS


700 gr. de rap

1 all

julivert

250 gr. de xampinyons

2 tomaquets

150 gr. de cansalada viada en un 0 dos talls.



PREPARACIÓ


Tallem el rap a quadrats. El posem a macerar am l' all tallat, el julivert, oli, sal, i aigua ( que quedi el rap cobert) durant unes hores. Millor si ho posem a macerar el dia abans.

Tallem la cansalada a dauets .I també els tomaquets. Rentem els xampinyons i els hi tallem la cua ( ens poden servir per a fer alguna crema o una salsa)

Fem els pinxos, alternant els ingredients.

Els fregim a la planxa o a la barbacoa.

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Anna, quina recepta més bona! El rap a la brasa, senzill però deliciós!!! :)
Petons!

ANNAFS ha dit...

És veritat , Mercè, queda molt bo.
ptns