dijous, 26 de març del 2009

PA DE PESSIC DE MADUIXES

Aquesta és una recepta de la revista "Lecturas. Especial cocina primavera. " , amb alguna modificació que hi he fet.


INGREDIENTS



3 ous

1 iogurt natural

1 sobre de llevat en pols.

250 gr. de farina.

150 gr. de sucre

1/2 vas d' oli

200 gr de maduixes

mantega



PREPARACIÓ


Separem els rovells de les clares d' ou. ( reservem les clares)

Barregem els rovells amb el sucre fins que quedin blaquinosos. Afegim el iogurt i la farina tamissada ( jo ho faig amb un colador) i barrejada amb el llevat.

Barregem.

Afegim l'oli i tornem a barrejar.

Ara hem de batre les clares a punt de neu i afegir-les amb compte a la pasta.

Tallem les maduixes a dauets i les arrebossem amb una mica de farina. Les incorporem a la pasta.

Untem un motllo allargat amb mantega i l' espolsem de farina. Hi aboquem la pasta.

El deixem coure uns 30 minuts a 200 graus. (punxar-lo amb un escuradents per saber si és cuit)

El deixem atemperar i el desmotllem.

14 comentaris:

Mercè ha dit...

Anna, es veu un pa de pessic mooolt flonjo i amb una textura humida imagino de les maduixes. Que bo ha de ser!! :)
Petons!

Margarida ha dit...

Anna, quina casualitat! Jo acabo de penjar també un pastís amb maduixes. Com es nota que ara estan en la seva millor època. Suposo que devia ser molt bo, perquè es veu molt flonjo.
Petons.

Lídia ha dit...

Anna, jo també em vaig comprar la revista, però només la he mirat una mica per sobre......
com tu dius s'ha d'aprofitar l'època de les maduixes

ptns

Pepin ha dit...

Sencill i amb el punt de les maduixes que com be dieu comencen a estar al seu punt. No dubtis que provaré de fer-lo.

Salut
Pepin

Anònim ha dit...

Es nota que es temporada de maduixes, i que bones que estan... Jo també trec alguna de les receptes de la revista lectures, totes les que faig t'aseguro que surten molt bones.
El pastis t'ha quedat genial, el probarem de fer.
Petonets.

MAR ha dit...

Hola Anna, molt bé un altre pà de pessic per brenar i/o esmorçar .. perfecte perque m'agraden moltissim i a casa més .. sembla molt i molt esponjós ...el provarem
Bon cap de setmana
mar

Gemma ha dit...

Deliciós per esmorzar, sucat al cafè amb llet, mmmmm....... i ara que comença la temporada de maduixes, val la penaaprofitar-les, que surten boníssimes!

bajoqueta ha dit...

Pos si, seu veu que ja comença l'època de maduixes i los blogs se plenen de receptes amb elles.

maia ha dit...

Quin pa de pessic tan bo!!!!!!!!!!!!!!
Te una pinta genial.
Com m'agradan aquestes receptes senzilles de fer, amb ingredients normals, i fruites d'estació.
Et feliçito, segur que aquest cap de setmana molts el prendrem amb el café gràcies a tu.
Un peto, Rosa M

ANNAFS ha dit...

Mercè,

A nosaltres ens agrada molt, aquesta textura humida fa de molt bon menjar.
ptns.

Margarida,

Ja he vist el teu espectacular pastís de maduixes.
ptns.

Manresa,

Donçs està molt bé aquesta revista. Jo me la compro quasi cada temporada i sempre en trec moltes receptes bones.
ptns.

Pepin,

Les maduixes, ara, són molt bones i quan les veus a la botiga tan maques no et pots estar de comprar-ne. Després per no menjar-les sempre igual...
ptns.

Teresa,

Es molt fàcil de fer, i a vegades és una manera d' aprofitar les maduixes que no són tant vistoses quan fa uns dies que les tens a casa.
ptns.

Mar,

Perfecte per berenar o esmorçar. I si s' asseca una mica, el podem sucar a la llet.
ptns.

Gemma,

Sí que s' ha d' aprofitar la temporada de les maduixes, perque es poden fer moltes postres amb elles...
ptns.

Bajoqueta,

Es veritat, per totes bandes es veuen receptes de maduixes.
ptns.

Rosa M,

Moltes gràcies. Em sentiria molt contenta que aquest cap de setmana algú el provés...
ptns.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Umm això és una passada de bescuit, m´ha encantat perquè es veu d´allò més esponjós!!!

Glòria ha dit...

A partir del teu comentari al bloc Tot és Art he descobert el teu. Ja hi he donat una passejadeta i, així, a primera vista, he trobat uns bunyols de bacallà i botifarra negra i unes carxofes gratinades, que m'han agradat molt.

Fins aviat

ANNAFS ha dit...

Maria José,

Si que era esponjós. Tant que a l' endemà a no en quedava.
ptns.

Glòria,

Ara donaré una ullada al teu blog, que segur que també m' agradarà molt.
ptns.

La cuina vermella ha dit...

Quina idea més meravellosa! Un petonet.