dimarts, 17 de març del 2009

MADUIXES AMB FORMATGE FRESC.




Ja feia dies que volia fer aquestes postres, però no trobava el formatge adequat. A final al lidl vaig trobar formatge fresc tipus quark i em va semblar que m' aniria bé.


És una variant de les típiques maduixes amb nata, més que res per canviar una mica, no perque no siguin bones...


INGREDIENTS

1/2 k de maduixes

400 gr. de formatge Quark

150 grs. de nata muntada.

sucre llustre.

suc de llimona ( per la salsa de maduixa)


PREPARACIÓ


Tallem les maduixes ( en reservem 5 o 6 per fer la salsa de maduixes).

Posem el formatge en un bol i hi afegim sucre ( ho tastem i n' hi posem al gust), barregem amb la nata muntada.

Afegim les maduixes i remenem.

Ho posem en copes per servir-ho.

Fem la salsa de maduixes: Triturem les maduixes reservades , amb suc de llimona ( mitja), una mica d' aigua i sucre llustre. Posem la salsa al damunt de la preparació anterior.


8 comentaris:

Margarida ha dit...

Sí, tens raó, és una manera diferent de presentar les maduixes amb nata de tota la vida, i ha de ser bo, perquè aquest formatge jo ja l'he utilitzat i m'agrada.
Petonets!

Anònim ha dit...

Jo no ho he probat mai amb formatge i penso que també ha d'estar molt bó, jo soc una adicta a tot tipus de formatge i aquest es boníssim.
Petons.

Mercè ha dit...

Anna, tota la raó. No les he provat mai amb formatge quark (ni amb nata perquè no m'agrada). Jo les he fet amb el mascarpone... que són un pecat. :p Aquest formatge és dolç?
Una recepta senzilla i molt bona!!
Petons!

Lídia ha dit...

jo tampoc les he menjat mai amb formatge.......serà questió de probar-les

petons!

MAR ha dit...

Aixó si que són unes postres .. ràpides, originals i bonissimes .... és una recepta per tenir sempre a mà i més ara que començarem amb les maduixes bones de veritat.
un petó amb sésam i comi

ANNAFS ha dit...

Margarida,
Sí més que res, per canviar una miqueta.
ptns

Teresa,
Si ets adicta al formatge, segur que t' agrada. A mi també m' agrada el formatge de tot tipus, menys el cabrales.
ptns.

Mercè,
Jo el mascarpone no l' he provat, però vaig estar a punt de fer-les amb aquest formatge, perquè no trobava el quark. No és un formatge dolç. De gust
s' assembla al petit suís natural.
ptns.

Lídia,
Si t' agraden els tres ingredients que hi ha a la recepta, segur que junts també t' agradaran.
ptns.

Mar,
Gràcies... Tens raó, ara aviat hi hauran maduixes del Maresme que són boníssimes...
A mi les maduixes m' encanten... per aixó les faig servir molt sovint.
ptns.

Gemma ha dit...

Jo només les he fet amb mascarpone, però em sembla que m'animaré a provar-les també amb quark, tenen una pinta deliciosa :)

ANNAFS ha dit...

Gemma,
Jo amb mascarpone no les he provat mai, ho hauré de provar...
ptns