dilluns, 9 de març de 2009

MADUIXES AL CAVA

Després d' aquests mesos d' hivern, amb poca varietat de fruita, ens arriba la primavera i amb ella, les maduixes... A mi, ja veureu que m' agraden molt, donçs tinc un munt de receptes de maduixes. ..
Aquesta d' avui és una recepta refrescant, no apte per a nens ( tot i que se'ls hi pot servir sense el cava), perfecta per acabar un àpat copiós.


INGREDIENTS ( per cada copa de maduixes)


4 maduixes

1 taronja

1o 2 culleradetes de sucre

cava


PREPARACIÓ

Triturem 3 maduixes amb el suc d' una taronja i una o dues culleradetes de sucre. Ho posem en una copa .Tallem a trossets una altra maduixa, i també la posem a la copa.

Deixem les copes a la nevera i, en el moment de servir hi posem un raig de cava ( la quantitat? al gust de cadascú).Decorem amb l' altra maduixa.


10 comentaris:

Mercè ha dit...

Anna, una recepta ràpida i senzilla, però deliciosa!!! :) I que bones són les maduixes! Ja estic impacient per veure què ens prepares. ;)
Aquí, tenim la sort que fa ben bé un parell de mesos que ja en tenim!! I a banda de ser monstruoses, són delicioses!! ;)
Petons!

Margarida ha dit...

Jo menjaré la versió per a nens, perquè ja la trobo prou bona (i el cava no m'agrada gaire)
Espero veure les altres receptes amb maduixes, perquè és una fruita que m'encanta (a més, el color decora molt)
Petonets

Manresa ha dit...

m'agrada Anna, amb el teu permís, la faré.

Gemma ha dit...

Fàcil i deliciosa, fins i tot per un aperitiu, a l'estil de l'aigua de València, oi? Et prometo que la faig, que ara comença la bona temporada de maduixes i s'ha d'aprofitar :)
I la quantitat de cava, al gust, je je je... ;)

ANNAFS ha dit...

Mercè,

Quina sort tnir unes maduixes tan gegantines i tan bones ...Avantatges de vuire a California no?
ptns.

Margarida,


Es veritat, la versió per a nens és també molt bona i si el cava no t' agrada gaire...
Es cert que és molt agraït fer postres amb maduixes.
ptns.

Manresa,

Oi tant que la pots fer...Per aixó la penjo per que la feu.
ptns

Gemma,

Potser sí que s' assembla a l' aigua de Valècia, però queda més espessa.
Sí aixó de la quantitat...Demà penso fer aquesta recepta per uns amics que vénen a sopar i crec que hauré de "personalitzar" la quantitat de cava...
ptns.

MAR ha dit...

Hola Anna gràcies pel comentari.
Les teves receptes m'agraden perque són clares i senzilles i sobretot amb una pinta boniiiiissima.
Nosaltres pasem molt per Berga des de fa anys la familia té casa a Escadarcs (Alp) i també hem estat molts anys a Llivia per esquiar.
Quina feinada no? de dos en dos ... jo amb una ja vaig de vólid ... ja ja
Petonets bon cap de setmana primaverenc .. i seguirem en contacte.

ANNAFS ha dit...

Mar,

Gràcies per la visita.
La Cedanya és una comarca que ens agrada molt. Tant a l' hivern com a l' estiu. I sobretot a la tardor per anar a buscar bolets..
Ptns

La cuina vermella ha dit...

Hola, jo em penso que acabaria un apat copiós amb la teva recepta, però també el començaria! salut

ANNAFS ha dit...

Per acabar l' àpat té molt d' èxit ( ja l' he provat vàries vegades) suposo que per començar-lo també seria bo.

Maria Jose ha dit...

Aquesta recepta la copio pel meu marit, que és un enamorat de les maduixes i segur que esta riquíssima...un petonet