diumenge, 1 de febrer del 2009

"XATÓ"



Aquesta salsa la faig de manera molt ràpida. No és l' autèntica, que és molt més laboriosa. Però també queda molt bona. La quantitat d' igredients de l' amanida no l' he posat per que depèn del gust de cadascú. La quantitat de salsa que ens sortirà amb aquests ingredients és per a unes 4 persones.


INGREDIENTS


Escarola.

Bacallà esqueixat.

Anxoves en conserva

Tunyina de llauna.

Olives negres.


PER A LA SALSA


20 Ametlles o avellanes torrades

2 Cullerades de pebre vermell dolç.

1/2 All.

1 Polset de pebre vermell picant.

Sal

150 ml. D' oli d' oliva.

75 ml. De vinagre (la meitat que d' oli)


PREPARACIÓ.


Disposem l' escarola en un plat individual o en una plata. Posem per damunt tots els ingredients i ho reguem amb la salsa.

La salsa la fem barrejant tots els ingredients en una picadora o batedora, fins que quedi fina.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

anna molt be,esta molt currat,es el primer cop que entro i m'agradat molt ia ens veurem dema a la feina....................................................................adeu

Anònim ha dit...

No sé si ets la Sílvia o la Sole, suposo que demà ho sabré...
De totes maneres, moltes gràcies.