dimarts, 3 de febrer de 2009

CRESTES DE TUNYINA


Una bona amanida i unes crestes de tunyina ens poden solucionar un sopar. La pasta de les crestes es pot trobar als "supers", a la secció de refrigerats. Jo les compro de la marca " la cocinera", no sé si hi ha altres marques.


INGREDIENTS (per unes 14-16 crestes)


200 ml. De tomaquet de pot al natural i triturat.

3 Llaunes petites de tunyina.

1 Ceba ratllada o triturada.

2 Ous durs ratllats.

1 Paquet de pasta de crestes (empanadilles)


PREPARACIÓ


Sofregir la ceba en oli d' oliva. Afegir el tomaquet i salar, afegir també un polset de sucre. Deixar-ho que es faci bé. Afegir la tunyina i els ous durs ratllats. Barrejar bé i retirar l' excés d' oli que hi pugui quedar.

Omplir les crestes amb una cullerada de la preparació anterior( no es poden omplir massa). Les tanquem apretant amb una forquilla.

Fregir les crestes en abundant oli d' oliva.

Les podem menjar calentes o també fredes.