diumenge, 15 de febrer de 2009

CONILL A L' ANTIGA


La carn de conill és molt saludable i no porta colesterol. Espero que us agradi aquest plat, molt fàcil, com sempre.


INGREDIENTS


1 Conill no gaire gros, tallat a trossets.

1 Llesqueta de pa torrat

50 gr. d' ametlles

50 gr. d' avellanes

2 Alls

Una mica de julivert picat.

1 Cullerada de farina

1 Vas de brou o aigua.


PREPARACIÓ.


Fregir el conill en oli d' oliva, fins que estigui cuit i dauradet.

Posar en una altra paella, una mica d' oli, la farina, els alls, el julivert i les ametlles i avellanes. Ho deixem uns moments que es fregeixi una mica.

En el vas de la picadora hi posarem tots els ingredients que havíem fregit (els alls, les ametlles....), i el pa torrat, juntament amb el vas de brou o aigua. Ho piquem. Ho aboquem tot sobre el conill i ho deixem una estoneta fins que redueixi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i no es posa el conill al forn després de l'ultim pas?

ANNAFS ha dit...

Suposo que també s' hi pot posar, però jo no ho faig. el deixo al foc fins que redueix la salseta.