diumenge, 25 de gener de 2009

PUDDING BLANC







Es un postre molt fàcil i ràpid de preparar. Es pot adornar amb nata, xocolata, trufa...:Jo l' he adornat amb xocolata negra desfeta amb mantega, bombons i fideus de xocolata.

INREDIENTS






3/4 De l. de llet.


90 Gr. de maizena.


110 Gr. de sucre


70 Gr. de farina d' ametlles.


1 Branca de canyella.


OPTATIU.: 3 cullerades de ron.





PREPARACIÓ





Barrejem la maizena, el sucre, les ametlles i la llet. Ens ajudem de la batedora.


Ho posem al foc, juntament amb la branca de canyella, fins que bulli. Ho deixem bullir uns segons i retirem del foc ( si no ha quedat una crema ben fina, ens ajudem de la batedora ). Si decidim posar-hi ron, és el moment de posar-li. Remenem bé.


Ho aboquem en un motlle humit amb aigua freda. Deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.


Desmotllar i decorar al gust.