dimecres, 7 de gener de 2009

POLLASTRE AMB SALSA


Més que una recepta, és una mena de truc per fer qualsevol pollastre amb salsa. Vaig escoltar-lo per la ràdio (Com Ràdio) i ho he provat un parell de vegades. El pollastre es pot fer amb llagostins, amb bolets, amb patates... Ja dic que el truc es afegir brou de pollastre (fet a casa, envasat...) amb prunes seques triturades. La proporció és de 8 prunes per 1/2 litre de brou. En aquesta recepta jo vaig utilizar 1/2 pollastre i 250 ml. de brou, per tant 4 prunes.


Jo no ho he provat, però crec que també es pot fer servir aquest truc per fer altres estofats de conill, porc o vedella.


INGREDIENTS


1 Pollastre

8 Prunes sense pinyol

1/2 Litre de brou de pollastre.

1 Ceba

1 Pastanaga

1 tomaquet

2 Alls

Bolets (qualsevol tipus que tinguem o si no en tenim podem comprar xampinyons o gírgoles)

1 Fulla de llorer

PREPARACIÓ

Fregir el pollastre , salat i empebrat, en oli d' oliva. Quan estigui daurat, el traiem i en el mateix oli fregim les verdures tallades a trossets petits amb la fulla de llorer.


Triturem les prunes amb el brou de pollastre i l' afegim a la cassola.


El deixem bullir a foc lent fins que veiem que el brou ja està espès


Afegim els bolets ja fregits.