dissabte, 24 de gener del 2009

PASTISSET DE MATÓ AMB POMA


Unes postres molt fàcils de fer. Jo faig uns pastissets individuals amb un aro d' acer inoxidable ( els venen a les botigues de parament de la llar) d' uns 8 cm. de diàmetre i uns 4,5 cm d' alçada. També podem posar la preparació en una plata i després servir-ho a porcions. El resultat és bo igual, però no és tant vistós.


INGREDIENTS ( 4 PERSONES)


400 Gr. de mató.

3 pomes grans o 4 de petites.

7 o 8 nous.

mel

sucre.


PREPARACIÓ


Pelem les pomes, les tallem a quarts i després a làmines finetes. Les posem en bol o en un recipient de plàstic , hi posem una mica de sucre per damunt i i les posem 3 o 4 minuts al microones fins que estiguin cuites.

Barrejem el mató amb una mica de sucre ( no gaire donçs al final hi posarem mel i llavors quedaria massa dolç)

Posem l' aro al centre d' un plat i hi posem una capa de poma. Després hi posem el mató. I altra vegada poma (aquesta vegada més ben posada).

Piquem les nous, reservant 4 meitats per decorar, i les espolsem per damunt la poma. Decorem amb la meitat de nou al centre i ho reguem amb una mica de mel (abans la fem desfer al microones).