diumenge, 18 de gener de 2009

PASTA DE FULL AMB FRUITES


Podem fer pastissets individuals ( com els que he fet jo) o bé un pastís gran ( quadrat o allargat) i les fruites que hi podem posar són totes les que ens agradin. Per decorar per damunt també podem variar: Jo hi he posat coco ratllat i fruites ensucrades ( de les que m' havien sobrat del tortell de reis) ratllades. També es pot decorar amb trossets d' ametlla, fideus de xocolata... O simplement pintar les fruites amb un almívar perque brillin més.


INGREDIENTS ( per fer uns 14 pastissets)


500 Gr. de pasta de full congelada o refrigerada ja estirada.

1/2 L. de crema pastissera.

1 ou.

Fruites variades. ( també poden ser en almívar)


PREPARACIÓ

Tallem quadrats amb la pasta de full , hi hi dibuixem amb la punta d' un ganivet un quadrat. L'interior del quadrat el punxem molt bé amb una forquilla per què no s' infli tant.

Els pintem amb ou batut i els posem al forn a uns 20 graus durant 10-15 minuts.

Posem la crema en el quadrat que havíem fet i per damunt les fruites.