dissabte, 17 de gener de 2009

ESPIRALS TROPICALS AMB SALSA "ESPECIAL"


Aquesta salsa que jo n' anomeno "especial" només és una salsa maionesa (que pot ser de pot) amb una mica de ketxup, una mica de pebre i julivert picat.


INGREDIENTS


500 Gr. d' espirals de colors.

7 o 8 Palets de cranc ( si són petits més quantitat)

200 Gr de gambetes cuites (bullides)

7 o 8 Rodanxes de pinya de pot ( millor al natural o amb un almívar suau)


SALSA


4 cullerades de maionesa

1 cullerada de ketxup

1 cullerada de julivert picat ( pot ser assecat)

1 mica de pebre negre


PREPARACIÓ


Bullir la pasta en aigua salada fins que estigui a punt. Escorre-la i posar-la en una plata. Trossejar els ingredients i afegir-los a la pasta.

Fer la salsa barrejant els ingredients i afegir-la a la pasta o servir-la a part.