dilluns, 26 de gener de 2009

CREMA DE CARBASSA


Aquesta crema de carbassa, ben calenta, ens ajudarà a passar el fred. A l' estiu aquesta mateixa recepta l' utilizo per fer crema de carbassó.


INGREDIENTS


500 Gr. de carbassa.

500 Gr. de patates.

1 Ceba gran.

3 formatgets tipus "caserio"

1 Tall de pernil salat.

1 Pastilla de brou de pollastre.

1 o 2 Llesques de pa, millor del dia abans.


PREPARACIÓ


Posem la patata, la carbassa, la ceba, els formatgets, el pernil salat, i la pastilla de brou en una olla amb 2 litres d' aigua. Afegim sal i un bon raig d' oli d'oliva.

Deixem que bulli i ho tapem fins que estigui cuit i les verdures es comencin a desfer (aproximadament 1 hora).

Retirem el pernil i el reservem. Triturem les verdures amb la batedora. Afegim el pernil tallat a trossets molt petits.

Fregim el pa tallat a dauets en oli d' oliva. El servim amb la crema.